1. Dönts, a változás mellett! 2. Hidd el, hogy képes vagy rá! 3. Legyen célod, tegyél érte minden nap!

Triacto - Három Lépés

Triacto - Három Lépés

Üdvözlünk a Triacto – Három Lépés Triatlon Egyesület blogján.

2015. november 05. - Triacto

Triatlon edzések szervezése, online coaching, edzéstervezés, professzionális edzőtáborok  szervezése és nem utolsó sorban egy összetartó sportközösség létrehozása a célunk.

Kezdőktől, a már aktívan sportolókig, mindenkinek tudunk segíteni!

A blogon a mindennapjainkba engedünk egy kis bepillantást. Élménybeszámolókat olvashattok tőlünk és az általunk felkészített sportolóktól egyaránt. Közös versenyeinkről, eseményeinkről is megosztunk részleteket. Táplálkozási tippeket és felkészülési tanácsokat adunk, és minden másról is szó lesz, amivel mi foglalkozunk és érdekelhet, hasznos lehet számotokra.

 

blog_hura.jpg

Nyári László, Bíró Zoltán és Nagy Gergely

 

Mozdulj!

Sikeres vagy, de valami hiányzik az életedből? Üresnek érzed napjaid? Rutinná vált az életed? Új kihívásokat keresel?

Sportolj! Kezdj el mozogni! Tűzz ki célokat magad elé és tegyél értük minden nap! A cél kitűzésével, a legnagyobb lépést már megtetted! Elhatároztad, hogy változtatsz!

Legyen célod, hogy megtanulsz helyes technikával úszni vagy át szeretnéd úszni a Balatont, futsz 20 percet megállás nélkül vagy lefutsz egy fél vagy egész maratont, rendszeresen bringázol vagy megmásznál magas hegyeket! Esetleg összekapcsolnád a három sportágat és elindulnál életed első triatlon versenyén?!

Mi ezek mindegyikében tudunk segíteni! Lelkes, elszánt, képzett csapatunk örömmel áll minden sportot és mozgást kedvelő ember rendelkezésére!

Látogassatok vissza pár nap múlva, mert hasznos tippeket adunk a téli alapozáshoz!

 

Triacto Team

nevtelen.png

A bejegyzés trackback címe:

https://triacto.blog.hu/api/trackback/id/tr888052870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása