1. Dönts, a változás mellett! 2. Hidd el, hogy képes vagy rá! 3. Legyen célod, tegyél érte minden nap!

Triacto - Három Lépés

Triacto - Három Lépés

Triatlon szezon előtti célok

2016. január 13. - Triacto

Messze még a nyár, és ilyenkor nem nehéz elveszíteni a motivációnkat. Távoli még a fő versenyünk, hideg is van, a szél is fúj, kinek van kedve ilyenkor edzeni?!? „Igazán nem árthat, ha kihagyom ezeket a barátságtalan, borongós, téli napokat, esetleg néhány hét pihenő is belefér, aztán majd tavasszal beleadok apait-anyait.” – nyugtatgatjuk ilyenkor magunkat. De a téli álmot hagyjuk meg a medvéknek, lépjük át a komfortzónánkat, és kerekedjünk fel a mínuszok ellenére is, hiszen a tél kiváló időszak az alapozóedzésekhez!
Ami pedig a motivációt illeti: ilyenkor nagy segítségünkre lehet, ha kitűzünk részcélként magunk elé kisebb tavaszi versenyeket. Lehet ez egy futó- vagy kéttusa verseny, vagy később - de még a triatlon szezon előtt - egy duatlon vagy kerékpár verseny. (Időfutam verseny előnyben, itt nem valószínű, hogy bukásba keveredik az ember, és kockáztatna egy sérülést, ami meghiúsítaná a későbbi fő versenyünket).
Ezek a megmérettetések visszajelzésként is remekül szolgálnak, hogy hol is tartunk pontosan a felkészülésben a fő versenyünk felé vezető úton. Így időnk is marad még bőven az esetleges hiányosságok korrigálására.

1. Futóversenyek:

Remek lehetőséget adnak, hogy akár a későbbi fő triatlon versenyünkön tervezett tempónkat belőjük. A rövidebb futóversenyek pedig kiválóan alkalmasak a gyorsaságunk felmérésére.
Ilyenkor újonnan vásárolt versenycipőnket is letesztelhetjük éles körülmények között, hogy ne az első komoly versenyünkön érjen esetleg meglepetés.

2. Kerékpárversenyek, időfutam versenyek: 

Ahogy arról már volt szó, az időfutam versenyeket előnyben részesítjük, a jelentősen kisebb bukásveszély miatt. Sajnos a mezőnyversenyek nagyon vegyes tudásbeli összetétele ugyanis sokszor rejti magában a baleset, az esés veszélyét. Márpedig egy csúnya sérülés a fő versenyünk előtt pár héttel keresztülhúzhatja akár egy egész év kemény munkáját. A mezőnyversenyt tehát (mi is tudjuk, nehéz megállni)ha lehet, hagyjuk meg a kerékpárosoknak. Viszont az időfutam versenyek azon felül, hogy remek lehetőséget nyújtanak egy erős edzésre (ha szerencsénk van, útbiztosítás mellett), kiváló alkalom az ideális időfutam, versenypozíció beállítására.

du3.JPG

3. Duatlon versenyek (futás-kerékpár-futás):

Egy karnyújtásnyira a triatlontól! Ezzel tudjuk a legjobban szimulálni, mi is vár majd ránk egy triatlon versenyen. Legalkalmasabb hely a későbbi versenyfelszerelésünk tesztelésére, a beállítások véglegesítésére. A depózás (váltás a két sportág közt) gyakorlására is kiváló. Lehet, hogy az első triatlon versenyünkön nem ezen fog múlni minden, de sok időt és energiát spórolunk magunknak, ha a depózást is profin begyakoroljuk. Így nem a fő versenyünkön szembesülünk kellemetlen meglepetésekkel.

du2.JPG

 

További jó felkészülést mindenkinek!

 

Triacto - Három Lépés csapata

Ünnepi edzésprogram

33376148f4b70a5bbc47b146a2ad7103.jpgEljött az év egyik legveszélyesebb időszaka az edzések elmaradása és az esetleges súlyfelesleg felugrása tekintetében.
Sajnos (persze csak nekünk sportolóknak) ilyenkor a finom falatok és a rengeteg sütemény mellet, könnyen elcsábul az ember és többször is degeszre tömi magát, ami az egyik legkönnyebb módja a nem kívánt súlygyarapodásnak.

Az év végi ünnepek alatt különösen oda kell figyelni arra, hogy csak megfelelő mennyiségű ételt együnk. Ne essünk abba a hibába, amikor már csak a szemünk kívánja az utolsó két szelet mákos bejglit, de azért megesszük. Ezekből a sok kis, plusz kalóriákból adódik össze aztán az „úszógumi“. :)

A másik fontos dolog, hogy ilyenkor se feledkezzünk meg a testmozgásról. A nagy intenzitású, nehéz edzéseket nyugodtan elfelejthetjük. Helyette könnyű, aerob jellegű edzéseket végezzünk, vagy akár más mozgásformákat is kipróbálhatunk, pl. vigyük el a gyereket korcsolyázni, szánkózni (jó is lenne…:) ), menjünk kirándulni. Az év végén koncentráljunk a családra, aztán majd januártól megint nekiállhatunk a komoly rendszeres, edzéseknek.

Áldott karácsonyt és (sport)sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!kellemes_unnepeket.jpg

Triacto -Három Lépés csapata

BRKLYNI évzáró

Első Triactós évzáró rendezvényünket tartottuk a BRKLYN-ban, köszönjük nekik a remek vacsorát és a szuper vendéglátást! Még biztosan találkozunk… Nagyon jó hangulatban telt az este, mi egy vetítéssel készültünk a 2015-ös eseményeinkről, melyet Kovács Áron kommentált a maga stílusában, utána pedig egy humoros „showműsor“ keretében mesélték el, Harsányi Leventével, a felkészülésüket a budapesti 5i50 versenyre és az októberi maratonra. Ebből megtudhattunk sok vicces részletet az edzéseikről, de a nehézségekről is meséltek. Elmondásuk szerint az Ő történetükből az a tanulság, hogy ha nekik sikerült, akkor mindenkinek sikerülhet, csak el kell határozni, hogy változtatni akarunk az eddigi életünkön!

Harsányi Levi a blogunkra is küldött egy írást, ez a BRKLYNI beszámoló rövidített változata, de ez is kellően szórakoztató :)

„Az első triatlonom története, avagy gondolatok a baby Ironmanről!

Harsányi Levente vagyok 45 éves a keleti mellett lakom és van egy nyugati autóm.

Minden akkor kezdődött. 2014 nyarán. Emlékszem nagyon meleg nyári nap volt. Olyan meleg volt, hogy még Elton John is megirigyelte volna, engem a munkám az első magyarországi rendezésű Ironman versenyre szólított. Magam sem értettem mi is lehet ez -bár a fiam gyakran nézett azonos című filmeket -a furcsa sportág amikor is felnőtt józan gondolkodású emberek nekiállnak és leúsznak majdnem 2 km-t majd ahelyett, hogy azonnal elmennének orvoshoz, vagy egy masszázsra, egyből az úszás után felpattannak egy biciklire majd lebicajoznak 90 km-t, ami után szinten ott maradnak a helyszínen és még lefutnak 10-20 km-t. Szóval minden ott kezdődött, egy ilyen versenyen mikor is megláttam egy kedves barátom a befutók között és megdöbbenésemben csak annyit tudtam kimondani: "miért"?:)

A válasz az volt : "próbáld ki egyszer és megtudod."

Egyből jeleztem, erre annyi esély van mint Pákonak Hófehérke szerepére és annyiban is hagytuk a dolgot.

Aztán lement egy két éjjel-nappal Bukarest című műsor, tehát eltelt pár hónap és ez a barátom aki teljesítette a 70.3-at a továbbiakban nevezzük Lacinak- mert az a neve- szóval Laci megkeresett és mai napig nem tudom miért, de feltette a kérdést: „Nem akarod teljesíteni az olimpiai távú triatlont?“

Megint csak 1 kérdés ugrott be? Ki teszi fel a „Fűre lépni tilos" táblát a fűre...? Illetve még 1 kérdés is bennem volt a triatlon felkérés után az a: "miért"? 

Fel is tettem a kérdést, mint fogorvos s koronát, de megint csak azt a választ kaptam: "próbáld ki és megtudod"

Na ekkor lettem ideges, mert elment a tippmixem és hirtelen rávágtam: "próbáljuk meg".

Ezek után pedig elindult a felkészülés az olimpiai triatlonra. 

Laci vállalta, hogy edzői felügyelet mellet elmondanak, megmutatnak mindent nekünk "csak" végig kell csinálni a felkészülést. Kovács Áron kollégámmal szenvedtünk végig az edzéseken. Mai napig nem értem ő miért csinálta ezt, hisz ő alanyi jogon is Áron-man:) na ezt hagyjuk.

Kezdődött az úszással. Melyre én azt gondoltam nem lehet panasz, de miután az első edzésen egy magyar vizsla is lehagyott, aggódni kezdtem. Aztán átvettük az úszásnemeket. Én mindig kérdeztem az edzőt. úszás? Nem? De az edző ellenkezett igen! Nem tudtam mit tenni úsztam, mint devizahiteles a boldogságban, mikor megtudta kifizetik a tartozását, de örömöm nem tartott sokáig, mert kiderült nem tudok egy úszásnemben sem igazán jól úszni. Ennek ellenére sikerült valamilyen szintre felhozni, amit ezúton köszönök Bíró Zolinak, aki mikor meglátta a hamis pillangómat a sport uszodában, elfordult és japánul rendelt egy pizzát! A kezdeti nehézségek és küzdelmes edzések ellenére, melyek fejben sok lemondást követeltek, összeszorított fogakkal, de megcsináltuk az úszás, bicikli és futás felkészítő részeit.  2015 augusztusában, amikor már nem volt olyan meleg, mint 1 évvel azelőtt, megpróbáltam életem első triatlon versenyét teljesíteni. Jelzem 3'26"19 -es idővel sikerült. Óriási élmény amikor a cél felé veszed az irányt az utolsó lépések , cudar fájdalmak és minden más szörnyűség megjelenik, de olyankor már semmi sem érdekel, csak az hogy beérj.  Nekem sikerült, köszönöm a Triacto csapatának, Bíró Zolinak, Nagy Gerinek és Nyári Lacinak és büszke vagyok rá, hogy nem adtam fel! Legyen ez példa mindenkinek, hogy ha nekem sikerült, akkor bárkinek sikerülhet!

v74.jpg

Ennyi! Vége !“

Az évzáró vetítésünkből megosztunk veletek néhány képet itt a blogon is.

Nézzétek meg őket :)

Triacto - Három Lépés csapata

Mi a TE célod jövőre?

Triatlon, na de melyik táv?

Sprint? Olimpiai? Féltáv?? Esetleg az IRONMAN???

triatlon-edzesterv-futas.jpg

Ezekre a kérdésekre próbálunk meg válaszolni mai írásunkban.

 

Egy éve többen is megkerestek minket, hogy jövő nyáron triatlon versenyen akarnak indulni. Nulláról. És segítsünk nekik a felkészülésben, verseny választásban, a célok kitűzésében és egyáltalán, hogy milyen távot válasszanak. 

Egy teljesen kezdő sportolónak, aki a triatlonnal most ismerkedik, első számű szabály a fokozatosság! Mind az edzésterhelésben, mind a célok kitűzésénél. Mi minden esetben javasoljuk, hogy az első évben egy rövidebb verseny legyen a cél, olimpiai vagy féltáv. Ez függ a sportoló főcéljától is. 
Amennyiben a féltáv a főcél, akkor olimpiai táv az első nyáron és egy újabb, már komolyabb alapozás után jöhet a féltáv a következő szezonban. Amit általában, az az elhatározás követ, hogy akkor jövőre a teljes táv! :)
Egy IRONMAN-re a felkészülés mindenképpen egy hosszabb folyamat kell legyen. Egyetlen év, véleményünk szerint, nem elegendő egy átlag embernek (átlag ember: előtte nem aktívan sportoló, akár más sportágban, egészséges jó fizikai állapotban lévő, nem elhízott), hogy szenvedések nélkül teljesítse a távot. Szóval ebben az esetben, első szezonban egy féltáv, következőben pedig jöhet a teljes táv.
Mint látjuk ez az elhatározás, hogy a triatlonnal változtatok az életmódomon, a mi meglátásunk szerint, minimum két évre szól! Tehát a két év alatt van idő, hogy ez a tevékenység rutinná váljon és a cél teljesítése után is a mindennapi életünk része maradjon.

 

Fogadjatok szeretettel egy nem mindennapi „beszámolót“ az idei IRONMAN 5i50 versenyről, ami egy állomása volt Kovács Áron, októberi maratonra való felkészülésének.

Kovács Áron:

„Mit is mondhatnék az 5i50-ről? 

Jó nagy hülyeség! 

Persze, a motorozás is az, meg rockzenét játszani 2015-ben szintén nem sok észre vall, szóval úgy éreztem, pont nekem való a dolog… nehogymáne, nem? Hátde!

Egyébként Laci ötlete volt, hogy az 5i50 jó felkészülési állomás lesz a maratonomra. Hát, jó volt, mert azután lefutottam, szóval tényleg nem lehet okom a panaszra, talán csak annyi, hogy Bíró Zoli azt mondta, hogy fecskében menjek, mert mindenki abban lesz.. Úgy ötször kérdeztem rá, mert úgy nézek ki fecskében, mint egy bojler, amire ráhúztak egy tangát száradni, szóval mondom, “Tényleg Zoli?! Fecske?! Egész biztos?!” Mire ő: “Perszeeee, abban lesz mindenki!”

Na kérem. Hárman voltunk fecskében az 5000 induló között: Egy szumós, egy 70 éves, meg én. Nagyszerű érzés volt, mert a Harsányi kolléga miatt kint volt a tv, ő meg valamiért mindig ott állt mellettem, szóval vártam a pillanatot, amikor végre megnyílik a föld alattam és elsüllyedhetek, de ekkor ellőték a rajtot, a vízben meg már mindegy volt… Később megjelentek cikkek a NatGeo-ban, hogy brit tudósok esküsznek az életükre, hogy a kopaszi gáton a reggeli ködben olyan fókát láttak, akin piros úszósapka volt és nem a szájában volt fecske, hanem a seggére húzta, de szerencsére kép nem készült!

Kb ennyire emlékszem a versenyből, meg arra, hogy a befutónál akkora boldogság van, mint amikor autópályán már másfél órája nagyon kell … és akkor meglátod a parkolót. 

Jövőre jöhet a féltávú Ironman, mert más hülyeség nem jutott eszembe…

Aki részletesebb beszámolóra kíváncsi, jöjjön el arra a találkozóra, amit a Triacto szervez! Nem tudom, mikor lesz pontosan, de Zoli esküszik, hogy mindenki fecskében lesz, szóval a ruhakód adott!

Áronman „

Mikor is lesz pontosan az esemény? A linken megtudhatod: https://www.facebook.com/events/144224999268730/

img_7999.JPG

 

Hozz ki magadból többet egyénre szabott edzéstervvel! 

Legyél teljesen kezdő, vagy már pár éves versenytapasztalattal rendelkező amatőr versenyző fordulj hozzánk bizalommal! A Triacto két edzője, Nagy Gergely és Bíró Zoltán, versenyzői felkészülésük mellett, örömmel segít a fejlődni vágyó lelkes triatlonosokat vagy leendő triatlonosokat!

Mi a Triactoval hisszük, hogy egy egyénre szabott, folyamatos visszajelzések alapján megtervezett edzésterv, sokkal hatékonyabb lehet, mint egy internetről letöltött sablon. 

Minden edzésterv első lépése egy személyes találkozó, beszélgetés, ahol meghatározzuk a közös célokat, megbeszéljük az együttműködés kereteit. A sportoló lehetőségeihez és edzéstapasztalataihoz alkalmazkodva építjük fel az edzéstervet, ezáltal mindenki egy általa elfogadható és maximálisan teljesíthető tervet kap! Az első sprint táv teljesítésétől egészen az IRONMAN-re való felkészülésig tudunk segíteni.

Az edzésmódszer a folyamatos visszajelzésre épül. A sportoló mellett ott áll az edző, így a nehézségeken átsegítheti, motiválhatja és a sikereknek együtt örülhetnek! 

A Triacto - Három Lépés csapata folyamatosan képzi magát, bővíti tudását a sporttudomány területén. A legkorszerűbb edzésmódszereket nyújtjuk minden sportolónknak. Figyelünk arra, hogy mindenkinek az egyéniségéhez legközelebb álló edzésprogramot állítsuk össze.

Hozz ki magadból többet a Triactoval!

 

Triacto - Három Lépés csapata

Tanácsok alapozáshoz

Szeretnénk néhány jó tanáccsal hozzájárulni a jövő évi szezonotokhoz.

Az őszi-téli időszak edzéseinek megtervezése, komoly feladatot ró minden hobbi sportolóra, versenyzőre egyaránt. Az időjárási körülmények, hideg, eső, köd, korábban sötétedik sem kedveznek annak, hogy felöltözzünk és nekivágjunk egy edzésnek. Ebben az időszakban érdemes kisebb intenzitású, könnyebb, de hosszú edzéseket végezni, hogy megalapozzuk a következő szezonunkat. Akár 2-3 hónapig is tarthat ez az időszak, aminek a vége felé persze már lehetnek erősebb edzések, de közel sem akkora terhelésűek, mint a versenyidőszak előtt.

Nagyon fontos figyelembe venni, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshol van az optimális terhelési határa. Óriási tévedés azt hinni, hogy létezik mindenki számára alkalmazható általános edzésmódszer.
Mindeninek más a regenerálódási ideje, van akinek sokkal több edzésre van szüksége, van akinek kevesebbre. A lényeg, hogy legyen koncepció, amit az egyénre szabott cél határozzon meg.

A rendszerességet emelnénk ki elsősorban, legyen folyamatos terhelés hetente 4-5 alkalommal edzésenként 1-3 órában, egyénenként változóan 1-2 pihenőnappal. Az alapozó időszak első felében érdemes alternatív, nem a megszokott mozgásformákat keresni, ezzel is színesebbé izgalmasabbá tenni a hétköznapokat.

Azért vannak a szakedzők legyen szó úszásról, futásról, kerékpárról vagy akár triatlonról, hogy ellássanak megfelelő szakmai tanácsokkal, vagy komplett edzéstervvel.
Ha úgy gondolod, segíthetünk, legyen szó életmódváltásról, rövidtávú, hosszú távú versenyről, földön, két keréken vagy vízben, keresd bátran sok év tapasztalattal rendelkező edzőinket, Nagy Gergelyt, Bíró Zolit, akik örömmel állnak rendelkezésetekre.

Sikeres és sérülésmentes alapozást kívánunk Mindenkinek!

 

Triacto Team

Bemutatkozik a Triacto Team

Bíró Zoltánpbl_0851_2923_2.JPG

Csapatunk legfiatalabb tagjaként is már 12 éves triatlonos tapasztalattal rendelkezem. Úsztam, atletizáltam, mielőtt rátaláltam a triatlonra. 2011-ben indultam első fél-távú versenyemen ettől kezdve a hosszú távú triatlonokra készülök, fő célom, hogy egyszer kijussak Hawaiira, az Ironman Világbajnokságra!

Tanulmányok:

- Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF), Testnevelő-edző szak
- Triatlon sportedzői tanfolyam, folyamatban
- Sí sportedzői végzettség

Főbb eredményeim:

2011.

-          Podersdorf Halbdistance                               korcsoport 4.

2012.

  -          Half Iron Triathlon Röcksee                          korcsoport 1.

  -          Balatonman 70.3                                            abszolút 3.

  -          Trumer Triathlon, Asuztria                             korcsoport 2.

  -          Podersdorf Halbdistance                              korcsoport 2.

  -          IRONMAN 70.3 Provance                           korcsoport 4.

  2013.

  -           Maratonman marathon                                 abszolút 3.

  -          Podersdorf Halbdistance                              korcsoport 3.

  -          Challenge Almere Halfdistance                     korcsoport 5.

  -          SPAR Budapest maraton                             korcsoport 1.

  2014.

  -          Balatonman 70.3                                           abszolút 4.

                                                                                    korcsoport 1.

  -          Trumer Triathlon                                           abszolút 7.

  -           Ironman Országos Bajnokság, Nagyatád     abszolút 11.

  2015.

  -           Ironman Országos Bajnokság, Nagyatád     korcsoport 2.

  -           Balatonman Kenese Középtáv                      abszolút 1.

   

  Nagy Gergelypbl_0838_2913_2.JPG

  Gyerekkorom óta sportolok majd 2 év atletizálás után 1995-ben kezdtem el triatlonozni. 2005-ben indultam első ironman (3.8km-180km-42,195km) távú triatlonomon. Onnantól kezdve e táv rabja lettem! 2007 óta versenyzem a profik táborában. Célom a Hawaii Ironman Világbajnokság!

  Tanulmányok:

  Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF),
  - Testnevelő-edző szak (triatlon edző),
  - Sportmenedzser szak,
  - Sportszervező, -menedzser szak

  Főbb eredményeim:

  2007.

  -           IRONMAN vilgkupa Svájc                            PRO 13.

  -           ½ Ironman Bécs                                            abszolút 2.

  2008.

  -           Viennaman Ironman Bécs                            abszolút 2.

  -           Mergozzo dupla olimpiai táv                           abszolút 4.

  2009.

  -           ½ Ironman Barzano, Olaszország                abszolút 7.

  -           ½ Ironman Bécs                                            abszolút 3.

  -           IRONMAN világkupa Wisconsin USA                      PRO 20.

  2010.

  -           IRONMAN világkupa Wisconsin USA                      PRO 16.

  -           IRONMAN70.3 világkupa Syracuse USA    PRO 18.

  2011.

  -           70.3 Pettenasco, Olaszország                                  abszolút 4.

  -           Ironman Országos Bajnokság, Nagyatád     abszolút 7.

  -           70.3 Podersdorf, Ausztria                              abszoút 5.

  2012.

  -           Fighters ‘s Run futóverseny                          abszolút 2.

  -           ½ Ironman, Bécs                                           abszolút 6.

  -           BALATONMAN Ironman                              abszolút 1.

  2013.

  -           Fighter’s Run futóverseny                             abszolút 2.

  -           Marartonman marathon                                abszolút 2.

  -           ½ Ironman, Bécs                                           abszolút 7.

  -           BALATONMAN Ironman                              abszolút 1.

  -           IRONMAN világkupa Wisconsin USA                      PRO 15.

  2014.

  -           Israman Ironman, Izrael                                PRO 4.

  -           BALATONMAN Ironman                              abszolút 1.

  „Szeretek emberekkel dolgozni mivel az élet minden területéről ismerhetek meg új embereket a legkülönbözőbb célokkal a sportban. Akár legyen szó életmódváltásról, pár kilótól való megszabadulástól vagy egy ironman verseny sikeres teljesítéséről.”

   

  Nyári Lászlópbl_0863_2934_2.JPG

  Üzletember, amatőr sportoló.

  2005-ben kezdődött a triatlonhoz vezető utam, egy maratoni futásra való felkészüléssel. Azóta számtalan futóversenyen indultam és sikeresen célba értem. Többek között maratoni futóversenyek, csapatban a Spuri Balaton Szupermaratont többször teljesítettem.

  2012-ben ismerkedtem meg a triatlonnal és indultam első versenyemen, a Fadd-Dombori sprint távon. Ezután nem volt megállás a rá következő évben két fél távot is teljesítettem, egyiket a Balatonman Triatlon fesztiválon, a másikat pedig váltóban Nagyatádon!

  2014-ben a Balatonman Triatlon fesztiválon, az előző évi időeredményemen 50 percet javítva értem célba, 5:56-os idővel!

  2014.július.26-án valóra vált egy nagy álmom: teljesítettem az ironman távot! Nagyatádon 12:29:24 alatt értem célba, megfelelő felkészüléssel, ez bárkinek elérhető! Teljesítettem az Ironman 70.3 Budapesti versenyét, 5:41-es egyéni csúccsal, természetesen elégedettségről szó sincs, jövőre cél az 5:00 közeli eredmény…

  2015.július.25-én második hosszú távú versenyemet teljesítettem 33 percet javítva előző évi eredményemhez képest: 11:56-os idővel, cél 11:00 alá…

  Ebben az évben volt szerencsém kipróbálni egy tengerentúli féltávú versenyt is, melyen fantasztikus élményekkel és rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb.

  Tíz éven belül indulni szeretnék az Ironman világbajnokságon, Hawaiion!

  Addig folyamatosan azért fogok edzeni, hogy a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető kvalifikációt teljesítve, ott állhassak a triatlonsport bölcsőjének helyszínén, a konai rajtvonalon!

  ---------------------------------------

  Mozdulj!

  Sikeres vagy, de valami hiányzik az életedből? Üresnek érzed napjaid? Rutinná vált az életed? Új kihívásokat keresel?

  Sportolj! Kezdj el mozogni! Tűzz ki célokat magad elé és tegyél értük minden nap! A cél kitűzésével, a legnagyobb lépést már megtetted! Elhatároztad, hogy változtatsz!

  Legyen célod, hogy megtanulsz helyes technikával úszni vagy át szeretnéd úszni a Balatont, futsz 20 percet megállás nélkül vagy lefutsz egy fél vagy egész maratont, rendszeresen bringázol vagy megmásznál magas hegyeket! Esetleg összekapcsolnád a három sportágat és elindulnál életed első triatlon versenyén?!

  Mi ezek mindegyikében tudunk segíteni! Lelkes, elszánt, képzett csapatunk örömmel áll minden sportot és mozgást kedvelő ember rendelkezésére!

  Látogassatok vissza pár nap múlva, mert hasznos tippeket adunk a téli alapozáshoz!

   

  Triacto Team

  nevtelen.png

  Üdvözlünk a Triacto – Három Lépés Triatlon Egyesület blogján.

  Triatlon edzések szervezése, online coaching, edzéstervezés, professzionális edzőtáborok  szervezése és nem utolsó sorban egy összetartó sportközösség létrehozása a célunk.

  Kezdőktől, a már aktívan sportolókig, mindenkinek tudunk segíteni!

  A blogon a mindennapjainkba engedünk egy kis bepillantást. Élménybeszámolókat olvashattok tőlünk és az általunk felkészített sportolóktól egyaránt. Közös versenyeinkről, eseményeinkről is megosztunk részleteket. Táplálkozási tippeket és felkészülési tanácsokat adunk, és minden másról is szó lesz, amivel mi foglalkozunk és érdekelhet, hasznos lehet számotokra.

   

  blog_hura.jpg

  Nyári László, Bíró Zoltán és Nagy Gergely

   

  Mozdulj!

  Sikeres vagy, de valami hiányzik az életedből? Üresnek érzed napjaid? Rutinná vált az életed? Új kihívásokat keresel?

  Sportolj! Kezdj el mozogni! Tűzz ki célokat magad elé és tegyél értük minden nap! A cél kitűzésével, a legnagyobb lépést már megtetted! Elhatároztad, hogy változtatsz!

  Legyen célod, hogy megtanulsz helyes technikával úszni vagy át szeretnéd úszni a Balatont, futsz 20 percet megállás nélkül vagy lefutsz egy fél vagy egész maratont, rendszeresen bringázol vagy megmásznál magas hegyeket! Esetleg összekapcsolnád a három sportágat és elindulnál életed első triatlon versenyén?!

  Mi ezek mindegyikében tudunk segíteni! Lelkes, elszánt, képzett csapatunk örömmel áll minden sportot és mozgást kedvelő ember rendelkezésére!

  Látogassatok vissza pár nap múlva, mert hasznos tippeket adunk a téli alapozáshoz!

   

  Triacto Team

  nevtelen.png

  süti beállítások módosítása